Boekhandel Douwes Den Haag

Hike

De 125 mooiste wandelroutes ter wereld

Hike

Hike

De 125 mooiste wandelroutes ter wereld

Hike

 

De ultieme inspiratie voor je volgende wandeltocht – waar ook ter wereldTrek je wandelschoenen aan en beleef de mooiste wandeltochten ter wereld. Dit prachtige boek bevat de 125 meest spectaculaire wandelingen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 26,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Hike

De ultieme inspiratie voor je volgende wandeltocht – waar ook ter wereld

Trek je wandelschoenen aan en beleef de mooiste wandeltochten ter wereld. Dit prachtige boek bevat de 125 meest spectaculaire wandelingen. Volg de kustpaden in Europa, bedwing de bergtoppen van Afrika of trek door de canyons van Noord-Amerika.

De prachtige fotografie en uitgebreide routebeschrijvingen zijn de ultieme inspiratie voor je volgende wandeltocht. Stel gemakkelijk je wandeling samen met de handige kaarten, afstandsaanwijzingen, hoogteprofielen en nog veel meer praktische informatie, bijvoorbeeld plekken om tussendoor te rusten.

Of je nu een beginnende wandelaar bent, een ervaren hiker, op zoek bent naar een dagtocht of een meerdaagse route: met dit boek kun je meteen op pad. En het leuke is: wandelen is helemaal gratis, dus behalve een paar goede wandelschoenen, heb je verder niks nodig. Waar wacht je nog op?ISBN
9789000382439
Pagina's
256
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wandelgidsen