Boekhandel Douwes Den Haag

Je eerste 1000 vaderdagen

Praktische adviezen voor betrokken vaders: van zwangerschap tot peuter

David Borman

Je eerste 1000 vaderdagen

Je eerste 1000 vaderdagen

Praktische adviezen voor betrokken vaders: van zwangerschap tot peuter

Je eerste 1000 vaderdagen

 

Bereid je optimaal voor op de allereerste periode en gun jezelf en vooral: je kind een vliegende startEen betrokken vader zijn, hoe doe je dat? Er is zoveel informatie voor (aanstaande) moeders, maar vaders delven vaak het onderspit.Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Je eerste 1000 vaderdagen

Bereid je optimaal voor op de allereerste periode en gun jezelf en vooral: je kind een vliegende start

Een betrokken vader zijn, hoe doe je dat? Er is zoveel informatie voor (aanstaande) moeders, maar vaders delven vaak het onderspit. En dat terwijl onderzoek keer op keer het belang van de rol van de vader – of partner – aantoont. Zeker in de eerste cruciale periode, die steeds meer in de aandacht staat: de eerste duizend dagen, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag.

Dit boek zit bomvol up-to-date informatie, inzichten, tips, adviezen, ervaringsverhalen en gesprekskaarten. Van wat je partner mag eten, tot de echo’s waar je echt bij moet zijn, van wat er allemaal in de vluchtkoffer moet zitten tot hoe je je relatie leuk houdt in het hectische eerste jaar. Bereid je optimaal voor en ontdek hoe je tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna van onschatbare waarde kunt zijn.

Met een voorwoord van Tessa Roseboom, hoogleraar vroege ontwikkeling en gezondheid en auteur van De eerste 1000 dagen

David Borman ontwikkelde als verloskundige én vader Aanpakken voor aanstaande vaders: een vadercursus vol informatie en praktische tips, zonder dat het zweverig of flauw wordt. In 2013 verscheen bij Spectrum de gelijknamige bestseller, die los van de cursus of ernaast gebruikt kan worden. Vandaag de dag geeft David naast vadercursussen onder meer ook scholing aan verloskunde-professionals over aanstaande vaders.


ISBN
9789000382446
Pagina's
312
Verschijnt
NUR
850
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Zwangerschap en opvoeding