Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn eerste jaar als moeder

Doe- en dagboek voor (aanstaande) moeders

Franke van Hoeven

Mijn eerste jaar als moeder

Mijn eerste jaar als moeder

Doe- en dagboek voor (aanstaande) moeders

Mijn eerste jaar als moeder

 

'Hopelijk helpt dit krabbelboek jou om het eerste jaar met je baby nét wat relaxter door te komen!' Franke van Hoeven Doe- en dagboek voor (aanstaande) moeders Voor het schrijven van lange lappen tekst heb je helemaal geen puf tijdens je eerste jaar als moeder.


Nog te verschijnen

€ 17,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mijn eerste jaar als moeder

'Hopelijk helpt dit krabbelboek jou om het eerste jaar met je baby nét wat relaxter door te komen!' Franke van Hoeven


Doe- en dagboek voor (aanstaande) moeders


Voor het schrijven van lange lappen tekst heb je helemaal geen puf tijdens je eerste jaar als moeder. Maar een tastbare herinnering aan die unieke periode en al jouw emoties daarbij is wel degelijk enorm waardevol, naast de duizend foto's op je mobiel.


Vandaar: dit doe- en dagboek dat je er snel even bij kunt pakken. Om er op gestolen momenten eenvoudig in te schrijven, te krabbelen en te krassen. Zo creëer je iets tastbaars, dat er over dertig jaar ook nog is. Wat je dan op je gemak nog lekker door kunt bladeren, en waar je hopelijk tegen die tijd smakelijk om zult kunnen lachen.


Franke van Hoeven, moeder van Puk en Olle, is freelancejournalist en contentspecialist. Elke woensdag blogt ze op RTL Nieuws. Ze schreef en coördineerde onder andere voor Evajinek.nl, &C, Kek Mama, Me-to-We.nl en Cosmopolitan.


ISBN
9789000382828
Pagina's
144
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle