Boekhandel Douwes Den Haag

Het grote Liselotje voorleesboek

Ron Schröder & Marianne Busser & Dagmar Stam

Het grote Liselotje voorleesboek

Het grote Liselotje voorleesboek

Het grote Liselotje voorleesboek

 

Volop voorleesplezier op rijm met prinsesje LiselotjeLiselotje maakt van alles mee: ze is jarig, gaat voor het eerst naar zwemles, viert kerst, mag naar groep één en nog veel meer. En natuurlijk speelt haar papa – de koning – een grote rol in al deze avonturen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het grote Liselotje voorleesboek

Volop voorleesplezier op rijm met prinsesje Liselotje

Liselotje maakt van alles mee: ze is jarig, gaat voor het eerst naar zwemles, viert kerst, mag naar groep één en nog veel meer. En natuurlijk speelt haar papa – de koning – een grote rol in al deze avonturen. Hij kan alles steeds nét iets minder goed dan zijn dochtertje. Hij luistert vaak niet, hij is sneller bang, gauw jaloers en ga zo maar door. Maar gelukkig komen Liselotje en de koning er altijd weer samen uit, ook als hij iets niet kan of mag. In deze nieuwe editie van Het grote Liselotje voorleesboek zijn dertien Liselotje-boekjes gebundeld, om telkens weer uit voor te lezen. Nu op veler verzoek opnieuw uitgegeven, met een mooi nieuw omslag van Dagmar Stam.

Dit boek staat vol met heerlijke verhalen op rijm over zeer herkenbare momenten in het leven van een kind. Deze nieuwe editie zorgt zo weer voor jarenlang (voor-)leesplezier! Voor kinderen tot 6 jaar. 


ISBN
9789000383580
Pagina's
176
Verschenen
NUR
273
Druk
11
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Holkema & Warendorf

Prentenboeken (< 6 jaar)