Boekhandel Douwes Den Haag

Pien laat haar eten zien

Bijzonder simpele & waanzinnig lekkere recepten om van elke dag een dinner party te maken

Pien Wekking

Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien

Bijzonder simpele & waanzinnig lekkere recepten om van elke dag een dinner party te maken

Pien laat haar eten zien

 

Pien laat haar eten zien, met meer dan 50 heerlijke, feestelijke, no-nonsense recepten Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar grote vriendengroep maakte, op Instagram te delen.


Nog te verschijnen

€ 26,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien, met meer dan 50 heerlijke, feestelijke, no-nonsense recepten


Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar grote vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand… Het ziet er dan ook dinnerparty-waardig, om je vingers bij af te likken uit, terwijl het tegelijkertijd heel do-able is. En dus gaat Pien haar eten laten zien in een boek! Daarin krijgen de beroemde vistaco’s met avocado/limoensaus en mango-pico de gallo natuurlijk een plekje, maar er is ook plaats voor exclusieve, nieuwe recepten én heerlijke cocktails. Dankzij de zonnige fotografie, sfeervolle storytelling en mooie vormgeving voelt het alsof je aanschuift bij Pien herself, die je meteen leert hoe je de tafel mooi dekt, en natuurlijk waar het allemaal mee begon: hoe je zonder stress een etentje voor je vrienden verzorgt waar ze nog lang over na zullen praten.


De liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Maar door corona werd ze gedwongen haar recepten via Instagram te delen. Ondertussen is ‘zullen we vanavond Pienen’ een gevleugelde uitdrukking in vele (studenten)huishoudens. Pien woont in Amsterdam, waar ze Informatierecht studeert.


ISBN
9789000383832
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair