Boekhandel Douwes Den Haag

Ochtenddagboek

Laat je gedachten vrij en begin de dag met een heldere blik

Sanna Sporrong

Ochtenddagboek

Ochtenddagboek

Laat je gedachten vrij en begin de dag met een heldere blik

Ochtenddagboek

 

Begin je dag met een heldere blik Als je net wakker wordt, is er nog weinig afleiding van de buitenwereld. Je gedachten zijn helder en je kunt in stilte focussen, creëren en ontspannen. In de vroege ochtend is je brein het meest ontvankelijk voor nieuwe ideeën.


Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Ochtenddagboek

Begin je dag met een heldere blik


Als je net wakker wordt, is er nog weinig afleiding van de buitenwereld. Je gedachten zijn helder en je kunt in stilte focussen, creëren en ontspannen. In de vroege ochtend is je brein het meest ontvankelijk voor nieuwe ideeën.


Het schrijven in een ochtenddagboek is een eenvoudige en krachtige methode om mentale helderheid en overzicht te krijgen. Wanneer je intuïtief je gedachten op papier giet, krijg je inzichten die anders moeilijk vast te leggen zijn.  • overzicht en focus op je dag

  • verminderde stress en onrust

  • een moment van meditatie

  • een kans om je gedachten vast te leggen na een nacht slapen

  • mogelijkheid om dilemma’s op te lossen en een duidelijker beeld te krijgen van een situatie

  • inzicht in je eigen denkpatronen en gedrag

  • een kans om ideeën op papier te zetten die je anders misschien zou vergeten


Sanna Sporrong werkt als freelance boekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit resulteerde in een succesvolle boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, waarvan de eerdere delen reeds verschenen bij Paper Life.


ISBN
9789000384211
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle