Boekhandel Douwes Den Haag

50x Koekjes - Laura's Bakery

Laura Kieft

50x Koekjes - Laura's Bakery

50x Koekjes - Laura's Bakery

50x Koekjes - Laura's Bakery

 

Nieuw bakboek van bestselling Laura’s Bakery Laura Kieft van Laura’s Bakery, de succesvolle baking queen van de lage landen, komt in oktober met haar zevende bakboek: 50x Koekjes. Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek.Alle 50 koekjes zijn even lekker en natuurlijk, zoals je van Laura gewend bent, voorzien van tips en trucs om het bakken nog gemakkelijker te maken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,50


Beschrijving 50x Koekjes - Laura's Bakery

Nieuw bakboek van bestselling Laura’s Bakery


Laura Kieft van Laura’s Bakery, de succesvolle baking queen van de lage landen, komt in oktober met haar zevende bakboek: 50x Koekjes.


Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek.
Alle 50 koekjes zijn even lekker en natuurlijk, zoals je van Laura gewend bent, voorzien van tips en trucs om het bakken nog gemakkelijker te maken. Met heldere recepten, stapvoor-stapbeschrijvingen, goed verkrijgbare ingrediënten en smakelijke foto’s is voor iedereen, inclusief de beginnende thuisbakker, succes verzekerd.


ISBN
9789000385409
Pagina's
144
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte

Culinair