Boekhandel Douwes Den Haag

199 vragen aan jezelf

Wat wil jij nu werkelijk?

Michael Kurth

199 vragen aan jezelf

199 vragen aan jezelf

Wat wil jij nu werkelijk?

199 vragen aan jezelf

 

Dagboek vol krachtige vragen: ontdek wat je nu werkelijk belangrijk vindt Wees nieuwsgierig naar jezelf! Vind je sterke kanten, leer loslaten en accepteren, en ontdek hoe je stap voor stap jouw doelen bereikt.Nog te verschijnen

€ 18,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving 199 vragen aan jezelf

Dagboek vol krachtige vragen: ontdek wat je nu werkelijk belangrijk vindt


Wees nieuwsgierig naar jezelf! Vind je sterke kanten, leer loslaten en accepteren, en ontdek hoe je stap voor stap jouw doelen bereikt.


Vragen zijn de beste antwoorden. Goede vragen kunnen ons de ogen openen, onze blik verruimen en leiden tot onverwachte inzichten. Met de juiste vragen kom je tot de kern van je eigen wensen, dromen en verlangens.


Michael Curse Kurth verstaat de kunst van goede vragen stellen. In dit inspirerende dagboek stelt hij er 199, binnen thema’s als zelfkennis, relatie en vriendschap, werk, en het oplossen van problemen. Door zijn vragen te overdenken en de eerlijke antwoorden in dit boek op te schrijven, kom je op het spoor van jouw eigen hoe en waarom.


Michael Curse Kurth (1978) wordt beschouwd als een van de pioniers van de Duitse rapmuziek. Hij is tevens een boeddhistische, getrainde systemische coach, leraar Tibetaanse yoga en producer van de nummer 1-podcast Meditatie, Coachen & Leven. Kurth is een veelgevraagd spreker over de onderwerpen meditatie, zelfbewustzijn en innerlijk evenwicht. In Duitsland verscheen 199 vragen aan jezelf in december 2021, en staat daar sindsdien in de bestsellerlijsten.


ISBN
9789000385508
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle