Boekhandel Douwes Den Haag

Het afkowobo van Marie Claire

Een onmisbare essential

Lot Mulder & De haarclip van Marie Claire

Het afkowobo van Marie Claire

Het afkowobo van Marie Claire

Een onmisbare essential

Het afkowobo van Marie Claire

 

Een onmisbaar naslagwerk voor de Marie Claire's arrivées, de Marie Claire’s in opleiding, en hun naasten ‘Ik dacht dat ik up-to-date was tot ik dit afkowobo in handen kreeg...’ – An ‘Wij snappen nu eindelijk wat al die termen betekenen die onze kleindochter uitkraamt.’ – Henk en Ria, grootouders van Floor 'Mijn afkowobo, is jouw afkowobo <3’ – Marie Claire Lot Mulder (Leiden, 2001) is de drijvende kracht achter het succesvolle Instagramaccount @dehaarclipvanmarieclaire, dat binnen no-time uitgroeide tot een herkenbaar fenomeen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het afkowobo van Marie Claire

Een onmisbaar naslagwerk voor de Marie Claire's arrivées, de Marie Claire’s in opleiding, en hun naasten


‘Ik dacht dat ik up-to-date was tot ik dit afkowobo in handen kreeg...’ – An


‘Wij snappen nu eindelijk wat al die termen betekenen die onze kleindochter uitkraamt.’ – Henk en Ria, grootouders van Floor


'Mijn afkowobo, is jouw afkowobo <3’ – Marie Claire


Lot Mulder (Leiden, 2001) is de drijvende kracht achter het succesvolle Instagramaccount @dehaarclipvanmarieclaire, dat binnen no-time uitgroeide tot een herkenbaar fenomeen. Ze won in 2021 The Best Social Award in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’, runde een succesvolle podcast (De ClipCast) en bracht De scheurkalender van Marie Claire 2022 uit bij Spectrum. Lot woont samen met haar vriendin in Amsterdam-West, waar ze haar inspiratie opdoet op de terrassen tussen haar mede-MC’s.


ISBN
9789000386130
Pagina's
168
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum