Boekhandel Douwes Den Haag

Lunchen zonder boterham

75 recepten: geen brood maar wel salades, soepen, wraps en dressings

Simone van der Koelen

Lunchen zonder boterham

Lunchen zonder boterham

75 recepten: geen brood maar wel salades, soepen, wraps en dressings

Lunchen zonder boterham

 

75 verrassende lunchrecepten zonder broodAl jaren krijgt Simone van der Koelen op haar populaire blog Foodquotes de vraag: ‘Wat is lekker voor de lunch in plaats van een boterham?’In Lunchen zonder boterham geeft ze uitgebreid antwoord op deze vraag.Natuurlijk is er niets mis met een lekkere boterham tussen de middag, maar steeds meer wordt er gekozen voor iets anders dan brood.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Lunchen zonder boterham

75 verrassende lunchrecepten zonder brood

Al jaren krijgt Simone van der Koelen op haar populaire blog Foodquotes de vraag: ‘Wat is lekker voor de lunch in plaats van een boterham?’

In Lunchen zonder boterham geeft ze uitgebreid antwoord op deze vraag.
Natuurlijk is er niets mis met een lekkere boterham tussen de middag, maar steeds meer wordt er gekozen voor iets anders dan brood. Aan de hand van 75 verrassende lunchrecepten laat Simone zien hoe je een doorsnee kantoorlunch kunt vervangen voor knapperige halloumi salade, een overheerlijke gado gado bowl of frisse springrolls. Ook geeft ze tips voor lekkere dressings, laat ze zien hoe je een lunch goed samenstelt en welke lunchbox voor jou ideaal is.Simone van der Koelen is voedingsdeskundige. 10 jaar geleden begon ze met het delen van haar gezonde recepten online, wat uitgroeide tot haar website FoodQuotes. Op dit blog en op haar bijbehorende social media kanalen deelt ze kleurrijke, toegankelijke en vooral smaakvolle gerechten. Simone’s volgers zijn veelal vrouwen (75%) die op zoek zijn naar lekkere, voedzame en gezonde recepten die boordevol smaak zitten.


ISBN
9789000386567
Pagina's
164
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte

Culinair