Boekhandel Douwes Den Haag

Elke zomer daarna

Carley Fortune

Elke zomer daarna

Elke zomer daarna

Elke zomer daarna

 

Twaalf jaar. Zes onvergetelijke zomers. Een grote fout.Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het kleine dorpje aan het meer waar ze in haar tienerjaren de zomervakanties heeft doorgebracht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Elke zomer daarna

Twaalf jaar. Zes onvergetelijke zomers. Een grote fout.

Na een onverwacht telefoontje reist Percy af naar het kleine dorpje aan het meer waar ze in haar tienerjaren de zomervakanties heeft doorgebracht. Als dertienjarig meisje ontmoette ze hier haar eerste liefde Sam. Zes zomers lang brachten ze al hun tijd samen door en ze leken voorbestemd om dat nog vele zomers te doen. Maar toen Sam naar de universiteit ging, ontstonden er scheurtjes in hun relatie en na een grote fout besloot Percy het uit te maken. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gesproken of gezien.

Nu, twaalf jaar later, is ze echter terug en is het onmogelijk om Sam te ontlopen. En met elk moment dat Percy en Sam samen zijn, dringt hun gezamenlijke geschiedenis zich meer aan hen op. Maar is hun liefde groter dan de fouten die ze destijds hebben gemaakt?


ISBN
9789000386994
Pagina's
288
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Goor

Romantiek