Boekhandel Douwes Den Haag

Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag

Sofia Elena Pellaschiar & My Self-Love Supply

Morning Journal

Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag

Morning Journal

 

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag Morning Journal inspireert je om na te denken over je doelen en om rustmomenten te vinden, zelfs op de rommeligste dagen. Deze eenvoudige, vriendelijke gids leert je hoe belangrijk het is om je dagelijkse portie selfcare niet uit het oog te verliezen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99


Beschrijving Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag


Morning Journal inspireert je om na te denken over je doelen en om rustmomenten te vinden, zelfs op de rommeligste dagen. Deze eenvoudige, vriendelijke gids leert je hoe belangrijk het is om je dagelijkse portie selfcare niet uit het oog te verliezen.  • dagelijkse planner

  • reflecterende dagboekpagina's

  • inspirerende quote’s

  • rustgevende activiteiten


‘Some people will criticise you for changing, some people will celebrate you for growing.’ My Self-Love Supply


My Self-Love Supply is het populaire Instagram-account van Sofia Pellaschiar (1997). Zij studeert psychologie met specialisatie geestelijke gezondheid, en heeft 3,3 miljoen volgers over de hele wereld. Door middel van een dagelijkse post informeert ze haar volgers op het gebied van geestelijke gezondheid, geeft tips en motivatie voor een gezond leven in de ochtend voor een relaxte dag en herinnert je aan het belang van tijd voor jezelf.


ISBN
9789000387304
Pagina's
128
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle