Boekhandel Douwes Den Haag

Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag

Sofia Elena Pellaschiar & My Self-Love Supply

Morning Journal

Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag

Morning Journal

 

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag Morning Journal inspireert je om na te denken over je doelen en om rustmomenten te vinden, zelfs op de rommeligste dagen. Het is een eenvoudige, vriendelijke gids om je het belang te leren van goed zorgen voor jezelf.


Nog te verschijnen

€ 12,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Morning Journal

Vijf minuten in de ochtend voor een relaxte dag


Morning Journal inspireert je om na te denken over je doelen en om rustmomenten te vinden, zelfs op de rommeligste dagen. Het is een eenvoudige, vriendelijke gids om je het belang te leren van goed zorgen voor jezelf.


Het creëren van een kort ochtendritueel voor je persoonlijke ontwikkeling is iets wat je leven kan veranderen. Je kijkt iedere week vooruit op wat komen gaat en brengt zo structuur aan. Iedere dag plan je vervolgens jouw to-dolijst, belangrijke afspraken én jouw mentale, fysieke en emotionele selfcaremomenten. Zo vergeet je ook in drukke tijden niet om aan jezelf te denken.  • Blik vooruit op de week die volgt

  • Dagelijkse planner

  • Invulpagina’s voor reflectie

  • Vragen, opdrachten en mood trackers


‘Some people will criticise you for changing, some people will celebrate you for growing.’ My Self-Love Supply


My Self-Love Supply is het populaire Instagram-account van Sofia Pellaschiar (1997). Zij studeert psychologie met specialisatie geestelijke gezondheid, en heeft 3,3 miljoen volgers over de hele wereld. Door middel van een dagelijkse post informeert ze haar volgers op het gebied van geestelijke gezondheid, geeft tips en motivatie voor een gezond leven in de ochtend voor een relaxte dag en herinnert je aan het belang van tijd voor jezelf.


ISBN
9789000387304
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle