Boekhandel Douwes Den Haag

Zoet genoeg

Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts

Alison Roman

Zoet genoeg

Zoet genoeg

Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts

Zoet genoeg

 

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur ‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, in de Volkskrant van 19 november 2020 Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; meer dan 80 eenvoudige en overheerlijke bakrecepten Desserts: ingewikkeld en tijdrovend?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Zoet genoeg

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur


‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, in de Volkskrant van 19 november 2020


Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; meer dan 80 eenvoudige en overheerlijke bakrecepten


Desserts: ingewikkeld en tijdrovend? Niet met dit boek. Met niet veel meer dan twee handen, een paar mengkommen en de hulp van de koningin van de thuiskeuken Alison Roman zet ook jij binnen no-time de lekkerste taarten, koekjes en desserts in elkaar.


Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.


ISBN
9789000387373
Pagina's
304
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair