Boekhandel Douwes Den Haag

Perfectly imperfect

Jouw bullet journal voor structuur en creativiteit

Sanna Sporrong

Perfectly imperfect

Perfectly imperfect

Jouw bullet journal voor structuur en creativiteit

Perfectly imperfect

 

Voor meer structuur en creativiteit in je leven, en voor meer ruimte in je hoofd! Perfectly imperfect is een guided bullet journal: voor iedereen die houdt van een fysieke planner, altijd lijstjes maakt, graag creatief bezig is en een dagboekroutine wil hebben, maar niet weet hoe te beginnen.Nog te verschijnen

€ 20,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Perfectly imperfect

Voor meer structuur en creativiteit in je leven, en voor meer ruimte in je hoofd!


Perfectly imperfect is een guided bullet journal: voor iedereen die houdt van een fysieke planner, altijd lijstjes maakt, graag creatief bezig is en een dagboekroutine wil hebben, maar niet weet hoe te beginnen. Dit boek geeft je de handvatten om creatief te zijn en jouw eigen ideale planner te maken.


Perfectly imperfect is een bullet journal mét inhoud. Met prikkelende vragen en opdrachten, handige jaar- en maandoverzichten en trackers. De pagina’s zijn ongedateerd, zodat je op elk moment kunt beginnen.


Sanna Sporrong werkt als freelanceboekontwerper en auteur vanuit haar studio in Gothenburg, Zweden. Boeken spelen een belangrijke rol in haar leven: ze maakt ontwerpen voor diverse uitgevers in de nordic regio, voor fictie- en non-fictietitels en voor stationery. Haar grootste passie is mensen helpen om hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun talenten en dromen te ontdekken. Dit leidde tot een succesvolle boekenserie over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling, waarvan de eerdere delen reeds verschenen bij Paper Life.


ISBN
9789000388219
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle