Boekhandel Douwes Den Haag

Puur

Minder theorie, hetzelfde resultaat: een boek dat je leven zal veranderen

Dominik Spenst

Puur

Puur

Minder theorie, hetzelfde resultaat: een boek dat je leven zal veranderen

Puur

 

6 minuten schrijven per dag maakt je gelukkiger: ga door met je positieve focus op de dag Je hebt Het 6 minuten dagboek volgeschreven, en je wilt je focus op vooruitgang en op het goede in jou en je omgeving vasthouden?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99


Beschrijving Puur

6 minuten schrijven per dag maakt je gelukkiger: ga door met je positieve focus op de dag


Je hebt Het 6 minuten dagboek volgeschreven, en je wilt je focus op vooruitgang en op het goede in jou en je omgeving vasthouden? Ga dan verder met die dagelijkse routine, met behulp van Het 6 minuten dagboek PUUR.


Ook een invulboek voor elke dag. Maar dan zónder de uitgebreide theorie voorin, en mét nieuwe en vertrouwde invuloefeningen. Voor iedereen die een of meerdere exemplaren van Het 6 minuten dagboek heeft gevuld en verder wil schrijven, en daarbij de theoretische uitleg niet meer nodig heeft.  • Korte introductie over de psychologische achtergrond van het boek, enkele voorbeelden en hoe het jou kan helpen, waarna je snel zelf aan de slag kunt gaan

  • Nieuwe ontwikkelde routine voor je wekelijkse planning en reflectie

  • Dagelijks geselecteerde tips als stimulans voor je motivatie en inspiratie

  • Wekelijkse tips voor meer mindfulness en minder stress

  • Deze beige editie heeft dezelfde inhoud als de lichtgroene en lichtroze editie


Dominik Spenst (1988) studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van nadenken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Dominik is oprichter en CEO van UrBestSelf, een organisatie die zich richt op het uitgeven van boeken waardoor mensen minder stress ervaren en meer mindful in het leven staan.


ISBN
9789000389483
Pagina's
304
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle