Boekhandel Douwes Den Haag

Simpel & Puur

Glutenvrij en lactosevrij genieten met meer dan 70 recepten

Sanne van Lierop

Simpel & Puur

Simpel & Puur

Glutenvrij en lactosevrij genieten met meer dan 70 recepten

Simpel & Puur

 

Puur koken, eten en bovenal: genieten Simpel & Puur staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,99


Beschrijving Simpel & Puur

Puur koken, eten en bovenal: genieten


Simpel & Puur staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco’s met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -allergie, maar voor elke levensgenieter die dankzij dit voedingspatroon lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten.


Toen Sanne van Lierop om gezondheidsredenen gluten- en lactosevrij ging eten, besloot ze zelf de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had. Op Instagram (@sannevanlierop) en haar blog deelt ze dagelijks recepten om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten.


ISBN
9789000390472
Pagina's
216
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Culinair