Boekhandel Douwes Den Haag

Alles over Ayurveda - Journal

Pas moeiteloos Ayurveda toe in je dagelijks leven – Gezond en gelukkig leven met een korreltje himalayazout

Marleen Dijkhoff & Cielke Sijben

Alles over Ayurveda - Journal

Alles over Ayurveda - Journal

Pas moeiteloos Ayurveda toe in je dagelijks leven – Gezond en gelukkig leven met een korreltje himalayazout

Alles over Ayurveda - Journal

 

Het onmisbare journal voor iedereen die Ayurveda in het dagelijks leven wil toepassen Of je nu net begonnen óf al heel ervaren bent met Ayurveda: een journal bijhouden is essentieel. Bij een Ayurvedische leefstijl houd je in de gaten wanneer en hoeveel je slaapt, hoe het met je cyclus en je stoelgang gaat, hoe je je voelt en hoe groot je eetlust is.


Leverbaar

€ 23,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Alles over Ayurveda - Journal

Het onmisbare journal voor iedereen die Ayurveda in het dagelijks leven wil toepassen


Of je nu net begonnen óf al heel ervaren bent met Ayurveda: een journal bijhouden is essentieel. Bij een Ayurvedische leefstijl houd je in de gaten wanneer en hoeveel je slaapt, hoe het met je cyclus en je stoelgang gaat, hoe je je voelt en hoe groot je eetlust is. Door elke dag deze simpele vragen te beantwoorden en op te schrijven, krijg je inzicht in hoe het daadwerkelijk met je gaat. Je wordt je ervan bewust hoe en hoeveel je kunt groeien om je fysiek en mentaal weer goed te voelen.


Dit journal staat vol met praktische tips en informatie: van wat Ayurveda is en wat de drie dosha’s inhouden, tot welk moment van de dag voor jou het meest geschikt is om te eten en hoe je Ayurveda op een simpele manier in het dagelijks leven toepast.


Je gaat aan de slag met het bijhouden van jouw dag. Op de overzichtelijke invulpagina’s vul je ’s ochtends en ’s avonds de checklists in. Na een maand kijk je terug en ontdek je jouw ontwikkelingen, en blik je vooruit op je nieuwe maand.


‘Mooier, zachter, gezonder, gelukkiger, geduldiger, succesvoller… Ons leven is echt 180 graden veranderd sinds we Ayurveda toepassen.’ Cielke & Marleen


Marleen Dijkhoff & Cielke Sijben (1984) leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen bij BNNVARA. Ze hebben allebei zowel voor als achter de camera gestaan. Naast media delen ze nog een andere liefde: Ayurveda. Marleen is afgestudeerd Ayurvedisch Voedings- en Lifestyle Coach en heeft haar eigen coachingpraktijk. Ze helpt vrouwelijke ondernemers winst te behalen met hun gezondheid én hun carrière. Cielke volgde in 2016 een yoga-opleiding in India en leerde daar de eerste beginselen van Ayurveda. Ze is in 2022 afgestudeerd tot Ayurvedisch therapeut, volgde meerdere Vedische kookworkshops en geeft nu Ayurvedische massages en consults in haar praktijk in Utrecht. Samen maken zij De Ayurveda Podcast.


ISBN
9789000390755
Pagina's
248
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle