Boekhandel Douwes Den Haag

Alles over Ayurveda - Journal

Pas moeiteloos Ayurveda toe in je dagelijks leven – Gezond en gelukkig leven met een korreltje himalayazout

Marleen Dijkhoff & Cielke Sijben

Alles over Ayurveda - Journal

Alles over Ayurveda - Journal

Pas moeiteloos Ayurveda toe in je dagelijks leven – Gezond en gelukkig leven met een korreltje himalayazout

Alles over Ayurveda - Journal

 

Het onmisbare journal voor iedereen die Ayurveda in het dagelijks leven wil toepassen Of je nu net begonnen of al heel ervaren bent met Ayurveda: een journal is essentieel. Binnen de Ayurvedische leer hou je bij wanneer je slaapt en hoeveel, hoe het met je cyclus is en je stoelgang, wat je mindset is en hoe groot je eetlust is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,99


Beschrijving Alles over Ayurveda - Journal

Het onmisbare journal voor iedereen die Ayurveda in het dagelijks leven wil toepassen


Of je nu net begonnen of al heel ervaren bent met Ayurveda: een journal is essentieel. Binnen de Ayurvedische leer hou je bij wanneer je slaapt en hoeveel, hoe het met je cyclus is en je stoelgang, wat je mindset is en hoe groot je eetlust is.


Alles noteren draagt bij aan het verkrijgen van inzichten en het ontdekken van vooruitgang. Dit journal is daar het aangewezen hulpmiddel voor, en staat boordevol informatie en laagdrempelige handvatten om jouw proces te leren begrijpen. Zo kun je de juiste keuzes maken in je leefstijl om je fysiek en mentaal op je best te voelen.


‘Mooier, zachter, gezonder, gelukkiger, geduldiger, succesvoller… Ons leven is echt 180 graden veranderd sinds we Ayurveda toepassen.’ Cielke & Marleen


Marleen Dijkhoff & Cielke Sijben (1984) leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen bij BNNVARA. Ze hebben allebei zowel voor als achter de camera gestaan. Naast media delen ze nog een andere liefde: Ayurveda. Marleen is afgestudeerd Ayurvedisch Voedings- en Lifestyle Coach en heeft haar eigen coachingpraktijk. Ze helpt vrouwelijke ondernemers winst te behalen met hun gezondheid én hun carrière. Cielke volgde in 2016 een yoga-opleiding in India en leerde daar de eerste beginselen van Ayurveda. Ze is in 2022 afgestudeerd tot Ayurvedisch therapeut, volgde meerdere Vedische kookworkshops en geeft nu Ayurvedische massages en consults in haar praktijk in Utrecht. Samen maken zij De Ayurveda Podcast.


ISBN
9789000390755
Pagina's
248
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum