Boekhandel Douwes Den Haag

Onvergetelijke reizen in Europa

Ontdek het plezier van slow travel

Dorling Kindersley

Onvergetelijke reizen in Europa

Onvergetelijke reizen in Europa

Ontdek het plezier van slow travel

Onvergetelijke reizen in Europa

 

Ontdek het plezier van slow travel in Europa Hoe langzamer je reist, hoe meer je ziet. Dus waarom zou je je haasten? Laat Onvergetelijke reizen in Europa je meenemen naar de meest schilderachtige routes, met een inspirerende verzameling van 180 van Europa’s meest ongelooflijke reizen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Onvergetelijke reizen in Europa

Ontdek het plezier van slow travel in Europa


Hoe langzamer je reist, hoe meer je ziet. Dus waarom zou je je haasten? Laat Onvergetelijke reizen in Europa je meenemen naar de meest schilderachtige routes, met een inspirerende verzameling van 180 van Europa’s meest ongelooflijke reizen.


Voor Onvergetelijke reizen in Europa zijn de mooiste reisavonturen in het prachtige continent Europa uitgekozen, van een treinreis die de poolcirkel passeert tot een autoroute door de Georgische bergen. Je vindt er de klassiekers, zoals de Oriënt-Express, een boottocht over de Rijn en de Camino de Santiago. Maar we gaan ook van de gebaande paden af, nemen de fiets in Noord-Macedonië, kajakken door Litouwen en wandelen langs de Högakusten in Zweden. Dit boek is ingedeeld aan de hand van het vervoermiddel. Dus of je nu een fervent wandelaar bent, een voorkeur voor de fiets hebt, juist het liefst met de auto of de trein reist of graag varend een rivier afzakt, er is inspiratie genoeg!


Het boek bevat 180 treinreizen, fiets- en wandeltochten, autoritten en vaarroutes met inspirerende fotografie, kaarten en leuke weetjes.


ISBN
9789000390991
Pagina's
256
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Reizen Algemeen