Boekhandel Douwes Den Haag

De kus die alles veranderde

Lauren Kate

De kus die alles veranderde

De kus die alles veranderde

De kus die alles veranderde

 

Een ‘wat als?’-romance om van te smullen!Op de bruiloft van haar beste vriendin Masha loopt Liv voor het eerst in tien jaar de knappe Jake tegen het lijf, die op de middelbare school haar grote rivaal was.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving De kus die alles veranderde

Een ‘wat als?’-romance om van te smullen!

Op de bruiloft van haar beste vriendin Masha loopt Liv voor het eerst in tien jaar de knappe Jake tegen het lijf, die op de middelbare school haar grote rivaal was. Sindsdien is Livs leven niet bepaald volgens plan verlopen, terwijl Jake tot haar frustratie de ster van een succesvolle talkshow is geworden. Als Liv Jakes blik vangt op het moment van het jawoord, draait het universum plotseling om.

In dit nieuwe universum is ze geen pas ontslagen toneeldocent meer, maar een bekende actrice, met haar leven helemaal op de rit. Bovendien is ze getrouwd met Jake, die in deze nieuwe realiteit smoorverliefd op haar is. Al haar dromen zijn uitgekomen! Alles is perfect – behalve dan dat zowel Masha als haar moeder een hekel aan haar lijken te hebben… Is dit wel écht haar droomleven?

Voor fans van 17 Again en andere romantische komedies uit de jaren 90 en 00. Een romcom zoals een romcom hoort te zijn: juicy relaties, vriendschap, ambities, grote tegenvallers en natuurlijk een heerlijk einde. #feelgoodvibes!


ISBN
9789000392674
Pagina's
320
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Goor

Romantiek