Boekhandel Douwes Den Haag

Kan niet beter

Leanne Toshiko Simpson

Kan niet beter

Kan niet beter

Kan niet beter

 

Een unieke comedy over de rommelige zoektocht naar liefde van een heel gewone ongewone vrouw Dee, Misa en Matt en waren de ‘drie musketiers’ uit het psychiatrisch ziekenhuis, waar ze gelijktijdig opgenomen waren.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Kan niet beter

Een unieke comedy over de rommelige zoektocht naar liefde van een heel gewone ongewone vrouw

Dee, Misa en Matt en waren de ‘drie musketiers’ uit het psychiatrisch ziekenhuis, waar ze gelijktijdig opgenomen waren. Een jaar later is Dee vastbesloten om iedereen te overtuigen dat ze haar leven eindelijk op de rit krijgt. Maar Matt en Misa gaan trouwen op de Turks- en Caicoseilanden, omringd door gasten die geen idee hebben waar ze elkaar van kennen, en die geheimzinnigheid zit Dee niet lekker. Al kan dat ook komen doordat ze al sinds hun opname hopeloos verliefd op Matt is.

Dus als Dee aankomt in het luxeresort waar de bruiloftsgasten verblijven, is het een kwestie van nu of nooit om haar gevoelens op te biechten. Maar als ze de bruiloft van haar twee beste vrienden in gevaar brengt, riskeert ze ook hun vriendschap. Dee staat voor een onmogelijke keuze waaruit de uitweg anders blijkt dan ze ooit had gedacht.


ISBN
9789464821390
Pagina's
400
Verschijnt
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek