Boekhandel Douwes Den Haag

Goldratts regels van projectmanagement

Goldratt-Ashlag Goldratt-Ashlag

Goldratts regels van projectmanagement

Goldratts regels van projectmanagement

Goldratts regels van projectmanagement

 

De opvolger van de wereldwijde bestseller Het doel In 1984 verscheen de wereldwijde bestseller Het doel van Eliyahu Goldratt. Het doel is een boek vol eyeopeners voor iedere manager die meer zich wil krijgen in zijn bedrijf en heeft het managementdenken in de westerse wereld compleet veranderd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Goldratts regels van projectmanagement

De opvolger van de wereldwijde bestseller Het doel


In 1984 verscheen de wereldwijde bestseller Het doel van Eliyahu Goldratt. Het doel is een boek vol eyeopeners voor iedere manager die meer zich wil krijgen in zijn bedrijf en heeft het managementdenken in de westerse wereld compleet veranderd. In Nederland en Vlaanderen zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht en vandaag de dag is het boek nog steeds een succes.


Na het succes van Het doel bleef Goldratt zijn methodes verder ontwikkelen met de intentie om zijn nieuwste ideeën uit te werken tot een nieuw boek. Helaas overleed Goldratt in 2011. Zijn dochter Efrat Goldratt-Ashlag – met wie hij eerder het boek De keuze schreef – heeft het stokje overgenomen en in het jaar dat Het doel 40 jaar bestaat, verschijnt het nieuwste en ook laatste boek van Goldratt, Goldratts regels van projectmanagement.


Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementgoeroe. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties.


Efrat Goldratt-Ashlag heeft een doctoraat in de organisatiepsychologie en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingsmateriaal voor persoonlijke en organisatorische groei. Ze is coauteur van Goldratts levensfilosofieboek De keuze.


ISBN
9789000395231
Pagina's
208
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Management algemeen