Boekhandel Douwes Den Haag

The Sadness Book

Een journal dat je leert om los te laten

Elias Baar

The Sadness Book

The Sadness Book

Een journal dat je leert om los te laten

The Sadness Book

 

Een journal dat je leert om los te laten Je hoeft niet altijd maar gelukkig te zijn. Verdriet, woede, teleurstelling, zorgen – al deze gevoelens zijn ook geoorloofd en belangrijk voor ons. Wat is er vandaag of in het verleden misgegaan?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving The Sadness Book

Een journal dat je leert om los te laten


Je hoeft niet altijd maar gelukkig te zijn. Verdriet, woede, teleurstelling, zorgen – al deze gevoelens zijn ook geoorloofd en belangrijk voor ons. Wat is er vandaag of in het verleden misgegaan? Wat blijft hangen en maakt je verdrietig? Het is volkomen oké om je overweldigd te voelen, angsten onder ogen te zien of onopgeloste ervaringen te hebben. Ze onderdrukken kan juist schadelijk zijn voor je mentale welzijn.


Beantwoord de vragen in The Sadness Book en zet je zorgen, frustraties of problemen op papier. Scheur de bladzijden uit en gooi weg. Zo neem je er letterlijk afstand van en ontstaat ruimte voor mooie(re) gedachten. In de tweede helft van het boek is er na het loslaten van negatieve emoties ruimte voor mooie gedachten.


Voor de fans van Burn after writing


‘De fysieke handeling van het weggooien van negatieve gedachten maakt het voor de geest mogelijk om over te gaan naar andere dingen.’ Elias Baar


Elias Baar (2002) voltooide de middelbare school in 2021 en wijdt zich sindsdien aan schrijven. In 2022 publiceerde hij zijn eerste boek, The Sadness Book – A Journal To Let Go, al snel een internationale hit nadat het populair werd op TikTok. De rechten zijn inmiddels aan meerdere landen verkocht. Via zijn werk heeft Elias al miljoenen mensen online bereikt en geïnspireerd.


ISBN
9789000395262
Pagina's
192
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Spectrum

Wonen en Lifestyle