Boekhandel Douwes Den Haag

Zelf jam maken

50 vruchten - 150 recepten voor 4 seizoenen

Sabrina Delattre & Lise Bienaimé

Zelf jam maken

Zelf jam maken

50 vruchten - 150 recepten voor 4 seizoenen

Zelf jam maken

Verschijnt binnenkort

 

4 seizoenen – 50 vruchten – 150 recepten Zelf jam maken is een heerlijk dik boek boordevol verrukkelijke jams. Jam maken is echt niet moeilijk, maar je hebt er wel wat kennis en ideeën voor nodig.


Nog te verschijnen

€ 26,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zelf jam maken

4 seizoenen – 50 vruchten – 150 recepten


Zelf jam maken is een heerlijk dik boek boordevol verrukkelijke jams. Jam maken is echt niet moeilijk, maar je hebt er wel wat kennis en ideeën voor nodig. En precies die elementen vind je in dit boek.


Om te beginnen geven beide auteurs 50 portretten van vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender jams. Alle jams zijn ingedeeld naar seizoen. Vervolgens vind je een 40-tal recepten met jam: zoete tussendoortjes, zuivel, nagerechten en snelle hapjes en drankjes.


Lise Bienaimé en Sabrina Delattre onthullen de geheimen achter hun verfijnde en creatieve jams. Vruchten als framboos, abrikoos, sinaasappel en peer smelten samen met andere smaken als thee, roos of chocolade.


Lise Bienaimé is de oprichter van de Chambre aux confitures en eigenaar van 7 Franse delicatessenwinkels
gespecialiseerd in jam. Sabrina Delattre is jammaakster.


ISBN
9789000398539
Pagina's
400
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte

Culinair