Boekhandel Douwes Den Haag

Managementvaardigheden

Fons Koopmans & Suzan Bosch

Managementvaardigheden

Managementvaardigheden

Managementvaardigheden

 

- Managementvaardigheden die essentieel zijn voor het veranderende werkveld; - veel oefeningen en opdrachten, waarmee de praktisch toepasbare theorie concreet kan worden gemaakt; - zoveel mogelijk vertaald naar de actuele situatie en alles geplaatst in de Nederlandse context.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 55,00


Beschrijving Managementvaardigheden

- Managementvaardigheden die essentieel zijn voor het veranderende werkveld;
- veel oefeningen en opdrachten, waarmee de praktisch toepasbare theorie concreet kan worden gemaakt;
- zoveel mogelijk vertaald naar de actuele situatie en alles geplaatst in de Nederlandse context.

Managementvaardigheden biedt praktisch toepasbare theorieën over managen en leidinggeven, met geactualiseerde oefeningen die passen binnen het nieuwe leren.
Elk hoofdstuk begint met een casus en eindigt met een aantal gevarieerde opdrachten. Met de oefencomponent ‘Train je vaardigheden’ kan de theorie verder geoefend worden door middel van opdrachten, zelftesten en inzichtvragen, zowel individueel als in een groep.
Deze vijfde editie besteedt aandacht aan nieuwe trends in het vakgebied, zoals thuiswerken, managen op afstand en omgaan met ongewenst gedrag.

Doelgroep
Bedrijfskunde Integraal is geschreven voor de propedeuse- en hoofdfase van hbo-opleidingen waarin managementvaardigheden en leiderschap aan bod komen, waaronder HBO Management.

Digitaal materiaal
Op de bijbehorende website vinden studenten toetsen, opdrachten, casussen, uitwerkingen en oefenmateriaal voor rollenspellen. Voor docenten staan er opdrachten en uitwerkingen.
Dit boek is ook beschikbaar in studiemeister. Studenten gaan hiermee actiever aan de slag met het studiemateriaal, waardoor jij weer toekomt aan verdieping in de les. Studiemeister biedt meer flexibiliteit dan het boek. Als docent stel je het lesmateriaal op maat samen. Studenten bepalen vervolgens zelf op welke manier zij willen studeren: met het boek of digitaal.

Over de auteurs
Drs. Fons Koopmans studeerde economie en is sinds 1988 bezig met overdracht van kennis in vele vormen. Hij is adviseur, opleidingsarchitect en trainer in het bedrijfsleven. Sinds 2006 is hij actief als personal coach en mentor. Hij doet dit onder de bedrijfsnaam Coaching Matters.
Drs. Suzan Bosch was tot 2012 verbonden aan Stenden Hogeschool. Eerst als docent/coach, later ook als projectmanager en consultant. Ze is betrokken geweest bij het ontwikkelen van o.a. nieuwe hbo-onderwijsvormen. Sinds 2011 werkt ze als zelfstandig innovatiepsycholoog en kunstenaar.


ISBN
9789001034061
Pagina's
409
Verschenen
NUR
801
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff

Management algemeen