Boekhandel Douwes Den Haag

Recht voor organisaties

Mr.R. Westra

Recht voor organisaties

Recht voor organisaties

Recht voor organisaties

 

- Recht voor organisaties geeft een helder beeld van juridische vraagstukken in relatie tot management. - Het biedt een heldere beschrijving van juridische en bedrijfskundige aspecten voor organisaties in de private en publieke sector.Nog te verschijnen

€ 62,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Recht voor organisaties

- Recht voor organisaties geeft een helder beeld van juridische vraagstukken in relatie tot management.
- Het biedt een heldere beschrijving van juridische en bedrijfskundige aspecten voor organisaties in de private en publieke sector.
- Bevat veel actuele praktijkvoorbeelden en sluit daarmee aan bij de ontwikkelingen uit de dagelijkse praktijk.

Het boek biedt een brede blik op juridische aspecten in relatie tot het management van een organisatie. Het gaat in op een verscheidenheid aan thema’s zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht en HRM, handelsrecht, intellectueel eigendomsrecht, verhaalsrecht en faillissementsrecht, internationalisering, samenwerkingsverbanden en de relatie tussen organisaties en de overheid. Ieder hoofdstuk bevat tussenvragen en sluit af met een verklarende begrippenlijst, casussen en verwijzingen naar websites met verdiepende informatie.In deze derde editie is de relatie tussen de theorie en de toepassing daarvan in de praktijk nog beter inzichtelijk gemaakt. Dat maakt het nog toegankelijker en praktijkgerichter dan de eerdere edities.

“In mijn colleges miste ik een boek dat de theorie en de praktijk van recht in organisaties combineerde en de relatie ertussen inzichtelijk maakte.”
Recht voor organisaties is geschikt voor de hoofdfase van de opleidingen Bedrijfskunde, MER, HBO-Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, Technische Bedrijfskunde, SPD Bedrijfsadministratie, Logistiek en Economie, Human Resource Management, Finance & Tax en Accountancy.
Op de bijbehorende website kunnen studenten terecht voor de antwoorden op de vragen uit het boek. Docenten vinden er collegesheets die ze kunnen gebruiken als basis voor hun lessen.

Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf (URL: https://bookshelf.nl/). Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)


R. Westra is docent aan de opleiding bedrijfskunde van de HAN.


ISBN
9789001747626
Pagina's
364
Verschenen
NUR
820
Druk
3
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff

Recht - DNJB