Boekhandel Douwes Den Haag

Internationale Bedrijfskunde en globalisering

Haico Ebbers

Internationale Bedrijfskunde en globalisering

Internationale Bedrijfskunde en globalisering

Internationale Bedrijfskunde en globalisering

 

Internationale bedrijfskunde en globalisering leert je de internationale omgeving waarin bedrijven opereren te analyseren. Op de handige ondersteunende website vind je allerlei oefenmateriaal, zodat je zelf met de leerstof aan de slag kunt.Waarom kiezen voor Internationale bedrijfskunde en globalisering?* interessant studieboek over de dynamische internationale omgeving waarin bedrijven opereren;* goede afwisseling tussen theorie en internationale praktijkvoorbeelden;* veel extra studiemateriaal beschikbaar online.Nieuwe mondiale spelers zoals China en India integreren steeds verder in de mondiale economie, politiek en cultuur.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 56,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Internationale Bedrijfskunde en globalisering

Internationale bedrijfskunde en globalisering leert je de internationale omgeving waarin bedrijven opereren te analyseren. Op de handige ondersteunende website vind je allerlei oefenmateriaal, zodat je zelf met de leerstof aan de slag kunt.

Waarom kiezen voor Internationale bedrijfskunde en globalisering?

* interessant studieboek over de dynamische internationale omgeving waarin bedrijven opereren;
* goede afwisseling tussen theorie en internationale praktijkvoorbeelden;
* veel extra studiemateriaal beschikbaar online.

Nieuwe mondiale spelers zoals China en India integreren steeds verder in de mondiale economie, politiek en cultuur. Er ontstaat een nieuwe middenklasse en veel westerse bedrijven zoeken naar de beste manieren om die voor zich te winnen. Ook de bedrijven van opkomende economie├źn slaan hun vleugels uit, waardoor het internationale concurrentieveld door elkaar wordt geschud. Internationaal opererende bedrijven moeten steeds weer reageren en anticiperen op onverwachte wendingen. Dit speelveld komt in dit studieboek uitgebreid aan de orde.

Internationale Bedrijfskunde en globalisering combineert de vakgebieden internationale economie en internationale bedrijfskunde en besteedt uitgebreid aandacht aan de relatie tussen macro-economische variabelen, institutionele ontwikkelingen, bedrijfskundige verschijnselen en managementgerelateerde uitdagingen. Het boek bevat veel internationale praktijkvoorbeelden, die ervoor zorgen dat de theorie echt gaat "leven". Hierdoor kun je je de lesstof goed eigen maken.

Internationale Bedrijfskunde en globalisering is geschikt voor opleidingen in het hoger economisch en technisch onderwijs waar internationale economie en internationale bedrijfskunde deel uitmaken van het vakkenpakket. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.internationalebedrijfskunde.noordhoff.nl vind je toetsvragen met feedback en studieadvies, vragen en opdrachten.


ISBN
9789001861964
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordhoff Uitgevers

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren