Boekhandel Douwes Den Haag

De avonturen van Nero

Nero Hommage De Toet van Tut

Marc Sleen & Dirk Stallaert

Nero Hommage De Toet van Tut

De avonturen van Nero

Nero Hommage De Toet van Tut

De avonturen van Nero: Nero Hommage De Toet van Tut

 

Nero leeft al jaren op grote voet en het onvermijdelijke gebeurt: hij is platzak. Een job vinden die aansluit bij zijn capaciteiten blijkt niet zo evident. Gelukkig kan Madam Nero aan de slag als poetsvrouw bij het Kunsthistorisch Museum.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De avonturen van Nero: Nero Hommage De Toet van Tut

Nero leeft al jaren op grote voet en het onvermijdelijke gebeurt: hij is platzak. Een job vinden die aansluit bij zijn capaciteiten blijkt niet zo evident. Gelukkig kan Madam Nero aan de slag als poetsvrouw bij het Kunsthistorisch Museum. Zij kwijt zich ten volle van haar taak en neemt alle ruimtes en voorwerpen in het museum grondig onder handen. Zo grondig dat ze de recent ontdekte mummie, Tut-er-Frut, nieuw leven inblaast.

Dit is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur en een hilarische hommage van Nero-nerds Willy Linthout (De avonturen van Urbanus) en Luc Cromheecke (Roboboy, Tom Carbon) aan De avonturen van Nero van Marc Sleen.


ISBN
9789002270147
Pagina's
48
Verschenen
Serie
De avonturen van Nero
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Standaard Uitgeverij - Strips & Kids

Strips