Boekhandel Douwes Den Haag

Caatje

De grondwet

Britt van de Langkruis

Caatje

Caatje

De grondwet

Caatje

 

Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.


Leverbaar

€ 16,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Caatje

Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek met een knipoog naar het recht. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.

Caatje is een klein en vrolijk advocaatje. Ze gaat altijd gekleed in haar favoriete outfit: een toga. Ze wil graag iedereen helpen. Als er een probleem is, komt Caatje het oplossen! Dit levert spannende en vrolijke avonturen op.

In Caatje. De grondwet gaat Caatje op mollenjacht in de tuin van opa en oma. De mollen hebben namelijk heel veel molshopen gemaakt, zelfs tussen de lievelingsbloemen van oma. Caatje kruipt onder de grond en gaat op zoek naar de mollen. Ze ontmoet uiteindelijk de lieve en hartelijke familie Mol. Caatje vindt dat de familie Mol mag blijven, maar hoe denken opa en oma hierover…?

Caatje. De grondwet is geschreven en geïllustreerd door Britt van de Langkruis.
Gedurende haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit bleef geen enkele wettenbundel ongeschonden. Op bijna iedere bladzijde stond wel een tekening of een schets. Tijdens haar bijbaan bij de Rechtbank Rotterdam kwam zij op het idee het project ‘mr.werken’ te starten, waarbij ze meesters in het recht portretteerde.
Haar daaropvolgende banen bij twee uitgeverijen hebben gezorgd voor de huidige combinatie van recht en creativiteit. Het resultaat is een kinderboek met een knipoog naar het recht!


ISBN
9789012402958
Pagina's
36
Verschenen
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Staats- en bestuursrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren