Boekhandel Douwes Den Haag

SDU Commentaar

AVG, Editie 2019

AVG, Editie 2019

SDU Commentaar

AVG, Editie 2019

SDU Commentaar: AVG, Editie 2019

 

Sdu Commentaar AVG is een zeer complete multimediale publicatie; een combinatie van een online uitgave en een boek met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 109,00

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving SDU Commentaar: AVG, Editie 2019

Sdu Commentaar AVG is een zeer complete multimediale publicatie; een combinatie van een online uitgave en een boek met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze editie van het Sdu Commentaar AVG heeft de redactie zich bij de bespreking van de kernproblematiek van een artikel steeds gebaseerd op de overwegingen uit de AVG. De overwegingen zijn bij de relevante artikelen uit de AVG opgenomen. Tevens is relevante regelgeving opgenomen, zoals de Uitvoeringswet AVG en de Aanpassingswet AVG. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar AVG sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.


ISBN
9789012404617
Pagina's
472
Verschenen
Serie
SDU Commentaar
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Staats- en bestuursrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren