Boekhandel Douwes Den Haag

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) 2020-2021

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) 2020-2021

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) 2020-2021

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) 2020-2021

 

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) bevat praktisch en diepgaand commentaar op de artikelen van Boek 4 BW, de belangrijkste artikelen uit de Erfrechtverordening en een selectie uit andere aanverwante regelingen.


Leverbaar

€ 125,00

Geen levertijd beschikbaar


Beschrijving Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) 2020-2021

Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) bevat praktisch en diepgaand commentaar op de artikelen van Boek 4 BW, de belangrijkste artikelen uit de Erfrechtverordening en een selectie uit andere aanverwante regelingen. In deze editie zijn, naast de artikelen uit Boek 4 BW en de Erfrechtverordening, relevante artikelen opgenomen uit Boek 7 en Boek 10, alsmede de artikelen uit het Haags Testamentsvormenverdrag.

In deze editie van Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) zijn, naast de artikelen uit Boek 4 BW en de Erfrechtverordening, relevante artikelen opgenomen uit Boek 7 en Boek 10, alsmede de artikelen uit het Haags Testamentsvormenverdrag. De wetteksten en bijbehorende commentaren zijn artikelsgewijs opgenomen zodat u relevante informatie snel en gemakkelijk kunt vinden. Auteurs en redactie hebben ernaar gestreefd om u aan de hand van de Parlementaire Geschiedenis zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, relevante jurisprudentie en samenhang met andere wetsartikelen. Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via de links klikt u direct door naar andere regelingen, artikelen en uitspraken.

Aan Sdu Commentaar Erfrecht (Boek 4 BW c.a.) hebben gerenommeerde auteurs uit praktijk en wetenschap meegewerkt. De bundel staat onder redactie van:

Prof. mr. W. Breemhaar, emeritus bijzonder hoogleraar Bijzondere onderwerpen Notarieel recht aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en oud-senior raadsheer in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Mr. P.G. Knoppers, advocaat-partner bij SmeetsGijbels te Amsterdam, gespecialiseerd in Erfrecht en tevens rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Rotterdam

Prof. mr. A.L.G.A. Stille was vicepresident van het Gerechtshof te 's-Gravenhage, bijzonder hoogleraar huwelijksvermogens- en erfrecht aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en directeur van het Internationaal Juridisch Instituut te ’s-Gravenhage


ISBN
9789012405515
Pagina's
1076
Verschenen
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar Erfrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren