Boekhandel Douwes Den Haag

SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur

Editie 2020-2021

Mr. M.L.M. van der Loop

SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur

SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur

Editie 2020-2021

SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur

 

In Sdu Commentaar Openbaarheid van bestuur wordt de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) artikelsgewijs becommentarieerd. Tevens wordt andere relevante wet- en regelgeving op het gebied van openbaarheid van bestuur becommentarieerd.


Leverbaar

€ 114,29

Geen levertijd beschikbaar


Beschrijving SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur

In Sdu Commentaar Openbaarheid van bestuur wordt de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) artikelsgewijs becommentarieerd. Tevens wordt andere relevante wet- en regelgeving op het gebied van openbaarheid van bestuur becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met openbaarheid van bestuur in aanraking komen. Sdu Commentaar Openbaarheid van bestuur sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd


ISBN
9789012406659
Pagina's
388
Verschenen
NUR
823
Druk
2020
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar Openbaarheid van bestuur. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Staats- en bestuursrecht