Boekhandel Douwes Den Haag

Ondernemingsrecht. Editie 2020-2021

2020-2021

Ondernemingsrecht. Editie 2020-2021

Ondernemingsrecht. Editie 2020-2021

2020-2021

Ondernemingsrecht. Editie 2020-2021

 

In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht wordt het gehele ondernemingsrecht artikelsgewijs becommentarieerd. Het boek richt zich op de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist.


Niet leverbaar

€ 301,60


Beschrijving Ondernemingsrecht. Editie 2020-2021

In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht wordt het gehele ondernemingsrecht artikelsgewijs becommentarieerd. Het boek richt zich op de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Dit commentaar sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Verkrijgbaar als los boek, online variant en boek abonnement.

Uw cliënt weet van aanpakken. Voor de juridische aspecten van zijn bedrijfsvoering verwacht hij van u een snelle dienstverlening. Met Sdu Commentaar Ondernemingsrecht kunt u uw cliënten doortastend van dienst zijn, dankzij commentaren die volledig aansluiten op uw dagelijkse praktijk. Alle belangrijke thema’s worden toegelicht, van de oproep voor de algemene vergadering van aandeelhouders tot de aansprakelijkheid van bestuurders. In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht vindt u commentaren op: het Burgerlijk Wetboek, Boek 2, 3, 7A en 10, aanpalende wet- en regelgeving zoals de Handelsnaamwet, Handelsregisterwet 2007 en de Rijkswet vrijwillige zetelverplaatsing van rechtspersonen.

U kunt direct aan de slag met praktisch en diepgaand commentaar dat ingaat op de relevante wetgeving, jurisprudentie en literatuur. Belangrijkere wetsartikelen krijgen een langer en uitgebreider commentaar, zodat u snel de informatie vindt die u nodig hebt.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht brengt u snel tot de kern van het wetsartikel, de bijbehorende jurisprudentie en laat zien hoe het zich verhoudt tot andere artikelen. Alle commentaren zijn artikelsgewijs geordend op thema. U kunt alle relevante informatie dus snel vinden.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is verkrijgbaar als boek en online. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is samengesteld door meer dan 50 deskundige auteurs en staat onder redactie van prof. mr. M.J. van Ginneken, prof. mr. M. Olaerts, mr. dr. P.P. de Vries, prof. mr. dr. J.B. Wezeman en prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman.


ISBN
9789012406895
Pagina's
2580
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar Ondernemingsrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht