Boekhandel Douwes Den Haag

Wegwijs in de BTW

Editie 2021

A. van Dongen & G.J. van Slooten & M.W.C. Soltysik

Wegwijs in de BTW

Wegwijs in de BTW

Editie 2021

Wegwijs in de BTW

 

In Wegwijs in de btw wordt de btw op een heldere en toegankelijke manier beschreven. Het boek is uitstekend geschikt als studieboek voor de fiscaal-juridische opleidingen aan universiteiten, hogescholen met de opleiding of het vak fiscaal recht en daarmee vergelijkbare opleidingen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 82,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wegwijs in de BTW

In Wegwijs in de btw wordt de btw op een heldere en toegankelijke manier beschreven. Het boek is uitstekend geschikt als studieboek voor de fiscaal-juridische opleidingen aan universiteiten, hogescholen met de opleiding of het vak fiscaal recht en daarmee vergelijkbare opleidingen. In het boek wordt in ruime mate verwezen naar wetgeving, rechtspraak en beleidsbesluiten. De stof wordt in veel gevallen verlevendigd met (cijfer)voorbeelden. Juist hierdoor is Wegwijs in de btw tevens geschikt voor belastingadviseurs, advocaten en accountants die in de praktijk met btw te maken hebben.

Mr. dr. A. van Dongen (1968) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is raadsheer bij het Gerechtshof Den Haag en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Noord-Holland

Mr. G.J. van Slooten (1968) is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de studierichting kostprijsverhogende belastingen. Hij is thans werkzaam bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. waar hij zich onder meer bezighoudt met procedures op het terrein van btw bij invoer.

Mr. M.W.C. Soltysik (1978) is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij de Post-Master Indirecte Belastingen gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is thans werkzaam als btw-adviseur bij BTW Nederland. Tevens is hij rechter-plaatsvervanger bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant.


ISBN
9789012406994
Pagina's
786
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Wegwijs in de BTW. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Wegwijs-serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht