Boekhandel Douwes Den Haag

Wegwijs in de Loonbelasting

2021

T. El Ouardi

Wegwijs in de Loonbelasting

Wegwijs in de Loonbelasting

2021

Wegwijs in de Loonbelasting

 

De grondbeginselen van de loonbelasting worden in Wegwijs in de Loonbelasting op een voor de lezer begrijpelijke wijze uiteengezet. Belangrijke onderwerpen als de dienstbetrekking, inhoudingsplichtige, loon, de werkkostenregeling, het genietingsmoment en de formele aspecten van de loonbelasting worden op een heldere manier behandeld.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 73,44

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wegwijs in de Loonbelasting

De grondbeginselen van de loonbelasting worden in Wegwijs in de Loonbelasting op een voor de lezer begrijpelijke wijze uiteengezet. Belangrijke onderwerpen als de dienstbetrekking, inhoudingsplichtige, loon, de werkkostenregeling, het genietingsmoment en de formele aspecten van de loonbelasting worden op een heldere manier behandeld. Met de toename van grensoverschrijdende arbeid wordt tevens aandacht besteed aan de internationale aspecten van de loonbelasting. Ook wordt in hoofdlijnen aandacht besteed aan de (inter)nationale verzekeringsplicht en premieplicht voor de premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijk bijdrage Zorgverzekeringswet. In deze veertiende gewijzigde druk is de belastingwetgeving opgenomen die medio 2021 van kracht is. Daarnaast is uiteraard ook alle jurisprudentie tot op dit moment verwerkt in het boek.

Door de systematische opbouw van de stof is Wegwijs in de Loonbelasting uitstekend geschikt voor fiscale opleidingen aan heao’s en daarmee vergelijkbare praktijkopleidingen, en voor opleidingen voor loon- en salarisadministrateurs. Ook voor degenen die in de praktijk regelmatig met de loonbelasting te maken hebben, zoals accountants of belastingadviseurs, is dit boek een prima handleiding.

Deze uitgave wordt verzorgd door mr. T. El Ouardi . De huidige eindredacteur is als loonheffingenspecialist werkzaam voor het Bureau Vaktechniek van BDO en als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit van Amsterdam.

Deze veertiende gewijzigde druk is tot stand gekomen met medewerking van:
mr. W. Ayaou
mr. O. Ben Taleb
mr. J. Post
mr. C. Chaoui
mr. M.H.M. Kok


ISBN
9789012407014
Pagina's
258
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu Uitgevers