Boekhandel Douwes Den Haag

Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023

Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023

Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023

Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023

 

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur.


Leverbaar

€ 355,10

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Sdu Commentaar Insolventierecht, Editie 2023

In Sdu Commentaar Insolventierecht wordt het gehele insolventierecht artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op advocaten, curatoren, rechters en bankjuristen werkzaam in de insolventiepraktijk en professionals in de schuldsaneringspraktijk. Sdu Commentaar Insolventierecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Sdu Commentaar Insolventierecht is een jaarlijks geactualiseerde boekuitgave in combinatie met online beschikbaarheid van haar teksten en online doorverwijzingen naar in house Sdu bronnen en relevante externe websites.

Sdu Commentaar Insolventierecht is een gezamenlijke onderneming van vele auteurs, die stuk voor stuk deskundigheid paren met praktische ervaring op hun vakgebied. In Sdu Commentaar Insolventierecht schrijven zij een beknopt, maar veelal diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Faillissementswet en op aanverwante regelingen, waaronder de Europese Insolventieverordening.

De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel.

Zoals aangegeven verschijnt Sdu Commentaar Insolventierecht niet alleen in boekvorm. Doordat actuele ontwikkelingen voor de insolventierechtpraktijk van groot belang kunnen zijn, verschijnt het commentaar ook online op opmaat.sdu.nl. De auteurs dragen er zorg voor dat relevante actuele ontwikkelingen doorlopend worden verwerkt in deze online-versie. U kunt bovendien via hyperlinks in de commentaren doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.

De redactie en de auteurs hebben met veel inzet, plezier en zorg aan Sdu Commentaar Insolventierecht gewerkt. Wij hopen dat u dit terugziet in het resultaat. Omdat alles altijd beter kan, stellen wij het zeer op prijs als u kritiek, aanvullingen en andere suggesties aan ons kenbaar maakt. Met uw inbreng kunnen wij Sdu Commentaar Insolventierecht blijven verbeteren.


ISBN
9789012408875
Pagina's
1662
Verschenen
NUR
827
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sdu

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar Insolventierecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement SDU Commentaar - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren