Boekhandel Douwes Den Haag

Ons strafrecht

1

Het materieële strafrecht

H.D. Wolswijk & G. Knigge

1

Ons strafrecht

1

Het materieële strafrecht

Ons strafrecht: 1

 

Dit boek is bedoeld voor het onderwijs en daarnaast bruikbaar als gids voor de rechtspraktijk. In korte hoofdstukken behandelt het boek de kern van het materiële strafrecht. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verhouding tussen materieel en formeel recht.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 42,25

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Ons strafrecht: 1

Dit boek is bedoeld voor het onderwijs en daarnaast bruikbaar als gids voor de rechtspraktijk. In korte hoofdstukken behandelt het boek de kern van het materiële strafrecht. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verhouding tussen materieel en formeel recht. De nieuwe druk verschijnt geruime tijd na de veertiende druk. Wetgeving en jurisprudentie zijn op sommige punten veranderd, waardoor een grondige herziening van (onderdelen van) hoofdstukken noodzakelijk was. Verder zijn onderdelen herschreven om zo de stof helderder te presenteren en daarnaast als de neerslag van veranderde inzichten. Het materiële strafrecht is bestemd voor het universitaire onderwijs, maar is ook geschikt voor het hoger beroepsonderwijs.


ISBN
9789013085297
Verschenen
Serie
Ons strafrecht
NUR
824
Druk
15
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Ons Strafrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Strafrecht en strafprocesrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren