Boekhandel Douwes Den Haag

Asser-serie

Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst

Bijzondere overeenkomsten

C. Asser, G.J.J. Heerma van Voss

Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst

Asser-serie

Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst

Bijzondere overeenkomsten

Asser-serie: Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst

 

In deze derde druk van Asser 7-V Arbeidsovereenkomst vindt u vooral de gevolgen van de invoering van de ingrijpende Wet werk en zekerheid en de Wet aanpak schijnconstructies. Beide wetten zijn ingevoerd in 2015.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 114,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Asser-serie: Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst

In deze derde druk van Asser 7-V Arbeidsovereenkomst vindt u vooral de gevolgen van de invoering van de ingrijpende Wet werk en zekerheid en de Wet aanpak schijnconstructies. Beide wetten zijn ingevoerd in 2015. De nieuwe wetteksten zijn toegevoegd en worden toegelicht. Daarnaast is de belangrijkste recente jurisprudentie verwerkt. Vanwege de vele wijzigingen ten opzichte van de vorige druk, is de randnummering vernieuwd. Een transponeringstabel is als bijlage toegevoegd.
Nadruk op het geldende Nederlandse recht
De nadruk ligt in dit deel op het geldende Nederlandse recht en in het bijzonder de rechtspraak van de Hoge Raad. Daarnaast is ruim aandacht besteed aan de invloed van het Europese arbeidsrecht.
Sinds 2008 wordt de arbeidsovereenkomst in een afzonderlijk boek van de Asser-serie behandeld. Het boek besteedt ook aandacht aan de collectieve arbeidsovereenkomst en aan de ondernemingsovereenkomst als opvolger van het arbeidsreglement.


ISBN
9789013130942
Verschenen
Serie
Asser-serie
NUR
825
Druk
3
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser - complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser 7 - Bijzondere overeenkomsten. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Asser 7-V Bijzondere overeenkomsten - Arbeidsovereenkomst. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Arbeids- en sociale zekerheidsrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren