Boekhandel Douwes Den Haag

BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2016/2017

incl. 30 nieuwe arresten

W.A.P. Nieuwenhuizen

BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2016/2017

BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2016/2017

incl. 30 nieuwe arresten

BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2016/2017

 

Publicatie: Btw jurisprudenite van het Hof van Justitie 2016/2017 Uit de serie (indien van toepassing): - Basistekst Zeker in de fiscale praktijk dreigt men steeds vaker "door de bomen het bos niet meer te kunnen zien".


Niet leverbaar

€ 102,50

Niet leverbaar


Beschrijving BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie 2016/2017

Publicatie: Btw jurisprudenite van het Hof van Justitie 2016/2017 Uit de serie (indien van toepassing): - Basistekst Zeker in de fiscale praktijk dreigt men steeds vaker "door de bomen het bos niet meer te kunnen zien". De omvang van de informatie wordt dermate groot dat men nauwelijks meer overzicht kan hebben van het gehele vakgebied, zeker als het gaat om jurisprudentie van het Hof van Justitie. Deze bundel geeft dat overzicht op het gebied van de Europese jurisprudentie. Noem de belangrijkste reden waarom de klant de publicatie moet hebben. De bundel bevat alle jurisprudentie die van het Hof van Justitie op btw- gebied is verschenen. De fiscale professional die zich waagt aan dit vakgebied moet hiervan kennis hebben wil hij gedegen werk kunnen leveren. Bij welke actuele ontwikkelingen in de markt/het vakgebied sluit de publicatie aan? De jurisprudentie van het Hof van Justitie is op zich al de meest belangrijke actualiteit op btw-gebied. Nieuwe ontwikkelingen binnen de maatschappij moeten ingekaderd worden binnen het bestaande raamwerk van de btw-richtlijn, en leidt daardoor nieuwe jurisprudentie. Waarin onderscheidt de publicatie zich in de markt? En ten opzichte van bestaande uitgaven? Dit is de enige Nederlandstalige jurisprudentiebundel van btw-arresten van het Hof van Justitie die op de markt verschijnt. Ook de opbouw van de bundel verschilt; deze is thematisch, op logische volgorde - de richtlijnbepalingen aanhoudend - gerangschikt. Voor wie is de publicatie met name bedoeld? In welk onderdeel van het werk is de publicatie voor de doelgroep cruciaal? De bundel is met name bedoeld voor belastingadviseurs, accountants, belastinginspecteurs, belastingrechters, bedrijfsfiscalisten die geconfronteerd worden met diverse btw-vraagstukken waarbij de jurisprudentie van het Hof van Justitie een rol spelen. Tevens is de bundel geschikt voor studenten die zich proberen dit moeilijke terrein meester te maken. [Indien van toepassing] Wat zijn de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige druk/editie/publicatie? Toevoeging van 30 nieuwe arresten (= bijna 5% van het totaal aantal arresten).


ISBN
9789013137736
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht