Boekhandel Douwes Den Haag

Insolventierecht

14e druk

N.J. Polak, M. Pannevis

Insolventierecht

Insolventierecht

14e druk

Insolventierecht

 

Stapje voor stapje wordt het insolventierecht herschreven. De wetgever past onderdelen aan in de faillissementswet, de Hoge Raad komt tot nieuwe inzichten en de EU herschikt de Insolventieverordening.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 48,49

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Insolventierecht

Stapje voor stapje wordt het insolventierecht herschreven. De wetgever past onderdelen aan in de faillissementswet, de Hoge Raad komt tot nieuwe inzichten en de EU herschikt de Insolventieverordening. Insolventierecht is de enige handzame uitgave die de gehele faillissementswet behandelt aan de hand van de belangrijkste jurisprudentie. In deze editie is alle rechtspraak bijgewerkt, zijn nieuwe wetten verwerkt en worden mogelijk komende wetten besproken. Alle belangrijke onderwerpen komen dus aan de orde, zoals: · insolventieprocedures · faillietverklaring · boedel · onvoltooide levering · wederkerige overeenkomsten · de actio Pauliana · de Peeters/Gatzen vordering · de onrechtmatige daad · bestuurdersaansprakelijkheid · het bestuursverbod · verrekening · separatisten · de belastingdienst · de afkoelingsperiode · de rechter-commissaris · de curator · de schuldeiserscommissie · verificatie · het akkoord · vereffening · internationaal insolventierecht · de pre-pack · surseance van betaling · schuldsanering bij natuurlijke personen.


ISBN
9789013139211
Verschenen
NUR
820
Druk
14
Uitvoering
Boek
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Neder

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Insolventierecht (Polak). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Recht - DNJB
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren