Boekhandel Douwes Den Haag

Fed fiscale brochures

Bestuurdersaansprakelijkheid

J.H.P.M. Raaijmakers

Bestuurdersaansprakelijkheid

Fed fiscale brochures

Bestuurdersaansprakelijkheid

Fed fiscale brochures: Bestuurdersaansprakelijkheid

 

In deze uitgave komen alle aspecten, praktische zaken en knelpunten rondom bestuurdersaansprakelijkheid aan de orde. Er is daarbij rekening gehouden met de tot 1 mei 2017 verschenen rechtspraak. Bovendien vindt u in deze uitgave een overzicht van de jurisprudentie over het begrip #kennelijk onbehoorlijk bestuur#.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 121,00


Beschrijving Fed fiscale brochures: Bestuurdersaansprakelijkheid

In deze uitgave komen alle aspecten, praktische zaken en knelpunten rondom bestuurdersaansprakelijkheid aan de orde. Er is daarbij rekening gehouden met de tot 1 mei 2017 verschenen rechtspraak. Bovendien vindt u in deze uitgave een overzicht van de jurisprudentie over het begrip #kennelijk onbehoorlijk bestuur#. Bestuurdersaansprakelijkheid behandelt vooral de materiële aspecten van de bestuurdersaansprakelijkheid. Het gaat in op de omvang van de aansprakelijkheid, de mededeling van betalingsonmacht en begrippen als #bestuurder# en #kennelijk onbehoorlijk bestuur#, waarvan ook de meeste jurisprudentie kort wordt weergegeven. Daarnaast gaat deze uitgave in op formele aspecten, zoals de procedure die een aansprakelijkgestelde moet volgen, omkering bewijslast, pauliana en het regresrecht. Voor advocaten, belastingadviseurs en ambtenaren van de Belastingdienst vormt deze uitgave een ideaal naslagwerk. Studenten kunnen het gebruiken als studiemateriaal voor diverse opleidingen.


ISBN
9789013139556
Verschenen
Serie
Fed fiscale brochures
NUR
826
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fed Fiscale Brochures. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht