Boekhandel Douwes Den Haag

Van personenvennootschappen

Victor Meijers

Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen

Van personenvennootschappen

 

In deze uitgave staat het Personenvennootschapsrecht centraal. De focus ligt in dit compacte handboek op een verheldering van het positieve recht; verwijzingen naar literatuur en jurisprudentie zijn bondig.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 34,40

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Van personenvennootschappen

In deze uitgave staat het Personenvennootschapsrecht centraal. De focus ligt in dit compacte handboek op een verheldering van het positieve recht; verwijzingen naar literatuur en jurisprudentie zijn bondig. Bovendien wordt ieder hoofdstuk voorafgegaan door een #verkorte weergave van de inhoud,# wat de bestudering van de materie voor u vergemakkelijkt. Het personenvennootschapsrecht is complex. En na het intrekken van het wetsvoorstel voor titel 7.13 in 2011 is in de daaropvolgende jaren interessante jurisprudentie verschenen. Dit zorgde ervoor dat de rechterlijke macht de eeuwenoude wettelijke bepalingen van haar meer vileine trekjes ontdeed. Van personenvennootschappen behandelt het actuele recht op overzichtelijke wijze. Hierbij legt de auteur zich toe op een verheldering van het positieve recht, met een bondige verwijzing naar bijpassende literatuur en jurisprudentie. Hoewel de inhoud bestaat uit thema#s die onderling variëren van relatief eenvoudig tot complex, slaagt dit handboek er ruimschoots in de materie op begrijpelijke en objectieve wijze uiteen te zetten. De #verkorte weergave van de inhoud# voorafgaand aan ieder hoofdstuk draagt hieraan bij. De uitgave geldt als beschrijvend standaardwerk, zonder al te veel zijpaden in commentaar. Geschreven voor gevorderde, student en professional.


ISBN
9789013141511
Verschenen
NUR
827
Druk
8
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Van personenvennootschappen (Mohr). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Ondernemingsrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren