Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar

Internationaal strafrecht

D.J.M.W. Paridaens & P.A.M. Verrest

Internationaal strafrecht

Tekst & Commentaar

Internationaal strafrecht

Tekst & Commentaar: Internationaal strafrecht

 

De 7e druk van Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht biedt u de allerlaatste stand van zaken: de uitgave is volledig bijgewerkt tot en met 1 juli 2017. Opgenomen zijn onder meer: De nieuwe titel 4 Europees onderzoeksbevel van het vijfde boek van het Wetboek van Strafvordering n.a.v.


Niet leverbaar

€ 277,75

Niet leverbaar


Beschrijving Tekst & Commentaar: Internationaal strafrecht

De 7e druk van Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht biedt u de allerlaatste stand van zaken: de uitgave is volledig bijgewerkt tot en met 1 juli 2017. Opgenomen zijn onder meer:
De nieuwe titel 4 Europees onderzoeksbevel van het vijfde boek van het Wetboek van Strafvordering n.a.v. implementatiewet richtlijn Europees onderzoeksbevel (Stb. 2017, 231)
De Richtlijn 2014/41/EU betreffende het Europees onderzoeksbevel in strafzaken (PbEU 2014, L 130)
De Verordening (EU) 2016/794 betreffende het Agentschap van de Europese Unie voor samenwerking op het gebied van rechtshandhaving (Europol) (PbEU 2016, L 135)
Het Verdrag inzake de overbrenging van gevonniste personen tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Dominicaanse Republiek (Trb. 2016, 145)
Het Verdrag inzake de overbrenging van gevonniste personen tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Cuba (Trb. 2013, 144)
De overeenkomst tussen de Europese Unie en de Republiek IJsland en het Koninkrijk Noorwegen betreffende de procedures voor overlevering tussen de lidstaten van de Europese Unie en IJsland en Noorwegen (PbEU 2006, L 292)


ISBN
9789013143164
Verschenen
Serie
Tekst & Commentaar
NUR
824
Druk
7
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Rode delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Strafrecht en strafprocesrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren