Boekhandel Douwes Den Haag

Memo Reeks

Huurrechtmemo 2017/2018

voor de periode 1 juli 2017 - 1 juli 2018

H.E.M. Vrolijk & H.M. Hielkema & M.H. Wissink

Huurrechtmemo  2017/2018

Memo Reeks

Huurrechtmemo 2017/2018

voor de periode 1 juli 2017 - 1 juli 2018

Memo Reeks: Huurrechtmemo  2017/2018

 

De wetgeving voor het huurrecht is omvangrijk en verandert voortdurend. Deze uitgave geeft een compact en actueel overzicht van de belangrijkste aspecten van het huurrecht. Een ideaal naslagwerk voor advocaten, makelaars, leden van huurcommissies, sociale en commerciële verhuurders en anderen die regelmatig met het huurrecht in aanraking komen.


Niet leverbaar

€ 43,00

Niet leverbaar


Beschrijving Memo Reeks: Huurrechtmemo 2017/2018

De wetgeving voor het huurrecht is omvangrijk en verandert voortdurend. Deze uitgave geeft een compact en actueel overzicht van de belangrijkste aspecten van het huurrecht. Een ideaal naslagwerk voor advocaten, makelaars, leden van huurcommissies, sociale en commerciële verhuurders en anderen die regelmatig met het huurrecht in aanraking komen. Het Huurrechtmemo begint met een praktisch en compact overzicht van de hoofdlijnen van het huurrecht. De nadruk ligt daarbij op actuele kwesties en op de meest relevante rechtspraak. De sinds 1 juli 2016 ingevoerde Wet doorstroming huurmarkt 2015 is bijvoorbeeld volledig verwerkt - dat wil zeggen de nieuwe regelingen voor tijdelijke huurcontracten, de jaarlijkse inkomenstoets en de huursombenadering voor woningcorporaties. Daarnaast zijn alle aangepaste bedragen en percentages voor de jaarlijkse huurverhoging van sociale huurwoningen opgenomen. Centraal staat het recht van titel 7.4 BW met de bijbehorende algemene maatregelen van bestuur. Daarnaast vindt u in deze uitgave: #Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte #Besluit huurprijzen woonruimte #Uitvoeringsregeling huurprijzen woonruimte #Wet op de huurtoeslag #Leegstandwet #Delen uit de Woningwet, Huisvestingswet en de Wet op het overleg huurders verhuurder


ISBN
9789013143966
Verschenen
Serie
Memo Reeks
NUR
822
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Huurrechtmemo. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht