Boekhandel Douwes Den Haag

Renteberekening in belastingzaken

Het in rekening brengen en het vergoeden van rente

R.M. Bos-Schepers

Renteberekening in belastingzaken

Renteberekening in belastingzaken

Het in rekening brengen en het vergoeden van rente

Renteberekening in belastingzaken

 

Dit is de eerste bundel die zich buigt over renteregelingen omtrent het in rekening brengen en vergoeden van rente. U beschikt hiermee over een volledig, wetenschappelijk en praktisch overzicht van alle type renteregelingen die bij de heffing en inning van alle soorten belastingen aan de orde kunnen komen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 89,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Renteberekening in belastingzaken

Dit is de eerste bundel die zich buigt over renteregelingen omtrent het in rekening brengen en vergoeden van rente. U beschikt hiermee over een volledig, wetenschappelijk en praktisch overzicht van alle type renteregelingen die bij de heffing en inning van alle soorten belastingen aan de orde kunnen komen. Een handig naslagwerk voor iedere fiscalist. In principe krijgt iedere belastingplichtige er mee te maken: rente. Maar niet enkel bij het betalen van belasting speelt rente een rol. Ook wanneer sprake is van een belastingteruggaaf door de fiscus kunnen belastingplichtigen in aanraking komen met rente. Renteberekening in belastingzaken geeft de lezer een volledig en handzaam overzicht van alle typen renteregelingen die bij de heffing en inning van alle soorten belastingen aan de orde kunnen komen. Hierbij toetsten de auteurs de inhoud van deze renteregelingen # zowel individueel als in hun onderlinge samenhang # op evenwichtigheid en proportionaliteit. Niet eerder verscheen er een uitgave die de verschillende renteregelingen bundelt, en waarin de inhoud van de regelingen zowel individueel als in samenhang worden getoetst. De publicatie sluit aan op de bredere discussie over de rol die rente speelt in de verhouding tussen de belastingplichtige en de fiscus. Het volledige overzicht van alle type renteregelingen die bij de heffing en inning van alle soorten belastingen aan de orde kunnen komen, maakt deze bundel zeer waardevol voor iedere fiscalist, op welk vakgebied dan ook.


ISBN
9789013144307
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fiscale Monografie├źn. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren