Boekhandel Douwes Den Haag

BTW Jurisprudentie van het hof van justitie 2017/2018

inclusief 34 nieuwe arresten

W.A.P. Nieuwenhuizen

BTW Jurisprudentie van het hof van justitie  2017/2018

BTW Jurisprudentie van het hof van justitie 2017/2018

inclusief 34 nieuwe arresten

BTW Jurisprudentie van het hof van justitie  2017/2018

 

Als het gaat om het onderwerp btw wordt de hoeveelheid informatie zo groot dat menig professional door de bomen het bos niet meer ziet - zeker als het gaat om jurisprudentie van het Hof van Justitie.


Niet leverbaar

€ 108,00

Niet leverbaar


Beschrijving BTW Jurisprudentie van het hof van justitie 2017/2018

Als het gaat om het onderwerp btw wordt de hoeveelheid informatie zo groot dat menig professional door de bomen het bos niet meer ziet - zeker als het gaat om jurisprudentie van het Hof van Justitie. BTW jurisprudentie van het Hof van Justitie 2017 lost dit op en geeft u een helder overzicht van de Europese jurisprudentie. Alle jurisprudentie op btw-gebied De jurisprudentie van het Hof van Justitie is de meest belangrijke actualiteit op btw-gebied. In deze bundel vindt u alle jurisprudentie die tot nu toe is verschenen. In deze editie zijn bovendien 34 nieuwe arresten uit de periode van 1 juni 2016 tot 1 juni 2017 samengevat en verwerkt in overzichten en tabellen. Uiteraard vindt u ze ook op de bijbehorende cd-rom die u helpt de informatie die u zoekt nog sneller te vinden. Deze uitgave is vooral bedoeld als naslagwerk voor belastingadviseurs, accountants, belastinginspecteurs, belastingrechters en bedrijfsfiscalisten die geconfronteerd worden met btw-vraagstukken. Daarnaast is de bundel geschikt voor studenten die zich dit complexe vakgebied eigen willen maken.


ISBN
9789013144628
Verschenen
NUR
826
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement BTW Jurisprudentie van het Hof van Justitie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht