Boekhandel Douwes Den Haag

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1

 

Als dienstverlener krijgt u regelmatig vragen over regels en wetten binnen de sociale zekerheid. Met deze kleine gids heeft u de antwoorden altijd bij de hand. En naast de belangrijke regelingen, bevat dit naslagwerk alle recente ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid.



Niet leverbaar

€ 25,00

Niet leverbaar


Beschrijving De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1

Als dienstverlener krijgt u regelmatig vragen over regels en wetten binnen de sociale zekerheid. Met deze kleine gids heeft u de antwoorden altijd bij de hand. En naast de belangrijke regelingen, bevat dit naslagwerk alle recente ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Zo bent u altijd volledig up-to-date. Bent u werkzaam in de sociale dienstverlening? Dan is dit uw titel. Al sinds 1933 is De Kleine Gids hét beknopte naslagwerk voor de sociale zekerheid. Met deze uitgave op zak beantwoordt u met gemak elke vraag die u gedurende de werkdag ontvangt. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1 biedt u een overzicht van alle actuele regelingen op het gebied van sociale zekerheid: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Ook levert De Kleine Gids een handig overzicht van de actuele bedragen en percentages. Het trefwoordenregister maakt u gemakkelijk snel een specifieke kwestie uit te zoeken. De wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid is voortdurend in beweging. Dit maakt het voor professionals lastig om constant van alle veranderingen op de hoogte te blijven. Zo is met ingang van 1 januari 2018 de premiekorting voor werkgevers vervallen? En wist u dat sinds dit jaar enkel Wajongers die langdurig geen arbeidsvermogen hebben (ofwel: nooit kunnen werken) nog recht hebben op een uitkering van 75% van de grondslag? Met deze uitgave bent u volledig up-to-date. De titel is uitermate geschikt voor iedereen die werkzaam is in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling P<(>&<)>O. Ook studenten profiteren zonder twijfel van deze titel.


ISBN
9789013146929
Verschenen
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Kleine Gids voor de Nederlandse Sociale Zekerheid. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren