Boekhandel Douwes Den Haag

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

 

Deze tekstuitgave verschaft u een actueel overzicht van de meest actuele wetten en regels op het dynamische speelveld van ruimtelijke ordening en aangrenzende rechtsgebieden. De onderwerpen worden zowel vanuit een publiekrechtelijk als een privaatrechtelijk oog bezien.


Niet leverbaar

€ 85,25

Niet leverbaar


Beschrijving Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020

Deze tekstuitgave verschaft u een actueel overzicht van de meest actuele wetten en regels op het dynamische speelveld van ruimtelijke ordening en aangrenzende rechtsgebieden. De onderwerpen worden zowel vanuit een publiekrechtelijk als een privaatrechtelijk oog bezien. Compleet en actueel # bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. De regelgeving op het terrein van de ruimtelijke ordening is permanent in beweging. Zo wordt nog steeds hard gewerkt aan de Omgevingswet en is onlangs de Flora- en Faunawet in zijn geheel vervangen door de Wet natuurbescherming. Verder zijn de regels in het besluit ruimtelijke ordening met betrekking tot de zogenaamde ladder aangepast. Wilt u er zeker zijn dat u beschikt over de meest actuele wetten en regels op het vlak van ruimtelijke ordening? Met de Tekstuitgave Regelgeving Ruimtelijke Ordening 2019/2020 heeft u in één oogopslag scherp zicht op de laatste wetten en uitvoeringsregelingen waar u in uw dagelijkse bezigheden van op de hoogte dient te zijn. Alle beleidsvelden komen in deze uitgave aan bod. Niet alleen ruimtelijke ordening, maar ook onderwerpen als onteigening, gebiedsontwikkeling, wonen, bouwen, monumenten, milieu en natuur. Deze onderwerpen worden ook belicht vanuit een publiekrechtelijk én een privaatrechtelijk perspectief. Uiteraard ontbreekt ook de Algemene wet bestuursrecht niet. De uitgave weerspiegelt de laatste ontwikkelingen binnen ruimtelijke ordening en aangrenzende onderwerpen. Van de Wet ruimtelijke ordening, Wet milieubeheer en Wet natuurbescherming zijn de laatste wetswijzigingen per 1 juli 2019 verwerkt. Alle regelingen zijn via de inhoudsgave en het trefwoordenregister eenvoudig te vinden. Met deze uitgave heeft u in elke situatie direct de juiste en meest actuele wettekst bij de hand. Het is een perfect startpunt voor het uitzoeken van de juridische aspecten in uw werkproces of voor het opstellen van juridische en inhoudelijke argumenten in uw dossiers, zoals beleidsnota#s, vergunningaanvragen en bezwaar- en beroepschriften. Ideaal dus voor bedrijfsjuristen, professionals bij overheden, de advocatuur en burgers die met ruimtelijke ordening in aanraking komen.


ISBN
9789013152487
Verschenen
NUR
823
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekstuitgave Ruimtelijk Bestuursrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren