Boekhandel Douwes Den Haag

Koop: algemeen

Koop: algemeen

Koop: algemeen

Koop: algemeen

 

Het onderwerp koop neemt in de systematiek van het vermogensrecht een belangrijke plaats in. In Koop: algemeen wordt aandacht gegeven aan Titel 1 van Boek 7 BW en de bijzondere rechten en verplichtingen die deze titel voor contractspartijen bij koop in petto heeft.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 55,00


Beschrijving Koop: algemeen
Het onderwerp koop neemt in de systematiek van het vermogensrecht een belangrijke plaats in. In Koop: algemeen wordt aandacht gegeven aan Titel 1 van Boek 7 BW en de bijzondere rechten en verplichtingen die deze titel voor contractspartijen bij koop in petto heeft. Omdat aan de onderwerpen ‘consumentenkoop’ en ‘koop van onroerende zaken’ andere deeltjes in deze serie gewijd zijn, ligt het accent in dit deel op koop en verkoop tussen professionele (handels-)partijen. Bijzondere aandacht is gegeven aan de koop en verkoop van vermogensrechten, waaronder aandelen, en de koop en verkoop van een onderneming.
ISBN
9789013154580
Verschenen
NUR
822
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Monografieën BW. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht