Boekhandel Douwes Den Haag

De eenzijdige regeling

Het Besluit voorkoming dubbele belasting 2001 en de Wet op de vpb 1969

De eenzijdige regeling

De eenzijdige regeling

Het Besluit voorkoming dubbele belasting 2001 en de Wet op de vpb 1969

De eenzijdige regeling

 

Deze uitgave geldt als de enige publicatie die alle Nederlandse regelingen ter voorkoming van dubbele belasting beschrijft. De vijfde druk is volledig up-to-date voor de belastingheffing van 2019. De Eenzijdige Regeling neemt een belangrijke positie in binnen het belastingrecht; alle verdragen die Nederland sluit verwijzen naar deze regeling.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 95,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De eenzijdige regeling

Deze uitgave geldt als de enige publicatie die alle Nederlandse regelingen ter voorkoming van dubbele belasting beschrijft. De vijfde druk is volledig up-to-date voor de belastingheffing van 2019. De Eenzijdige Regeling neemt een belangrijke positie in binnen het belastingrecht; alle verdragen die Nederland sluit verwijzen naar deze regeling. De overheid beoogt hiermee misbruik uit te bannen. De Eenzijdige Regeling biedt u een up-to-date verkenning van de snel veranderende wereld die internationaal belastingrecht heet. De talrijke analyses, voorbeelden en standpunten - geboren uit de praktijk, maar academisch onderbouwd - geven inzicht in de materie. Zo kunt u met vertrouwen de juiste Nederlandse belasting berekenen voor gevallen waar in het buitenland reeds is betaald. De auteur staat stil bij tal van belastingvormen; de inkomsten- en loonbelasting, de vennootschapsbelasting, schenk-, en erfbelasting, kansspelbelasting en zelfs de bankenbelasting. Deze vijfde druk is bijgewerkt voor de belastingheffing van 2019. Zo staat de publicatie stil bij ontwikkelingen zoals: de ondertekening van het MLI in juli 2018 die tientallen Nederlandse belastingverdragen raakt. de pogingen van de OECD om internationale belastingontwijking te kanaliseren. de jurisprudentie dit jaar van het HvJ EU over misbruik van EU-recht bij dubbele belastingheffing. #De Eenzijdige Regeling# vormt een naslagwerk voor fiscale professionals, bedrijven en adviseurs die te maken hebben met grensoverschrijdende activiteiten in de breedste zin van het woord.


ISBN
9789013154955
Verschenen
NUR
826
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Fiscale Monografie├źn. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Fiscaal recht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren