Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst & Commentaar

Pachtrecht

W.L. Valk & A.H.T. Heisterkamp

Pachtrecht

Tekst & Commentaar

Pachtrecht

Tekst & Commentaar: Pachtrecht

 

Zoekt u voor werk of studie geregeld iets op omtrent het pachtrecht? Deze uitgave over het pachtrecht bundelt essentiële wetteksten per 1 januari 2020, uiteraard verhelderd met beknopt commentaar.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 85,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Tekst & Commentaar: Pachtrecht

Zoekt u voor werk of studie geregeld iets op omtrent het pachtrecht? Deze uitgave over het pachtrecht bundelt essentiële wetteksten per 1 januari 2020, uiteraard verhelderd met beknopt commentaar. Tekst <(>&<)> Commentaar Pachtrecht biedt u een handzame gids door het pachtrecht. Door rechtspraak en literatuur te verwerken # en daarbij te putten uit de parlementaire stukken # zijn de bewerkers erin geslaagd de actuele stand van zaken per 1 januari 2020 voor u snel vindbaar en inzichtelijk te maken. De bundel bevat naast artikelsgewijs commentaar op Titel 5 Pacht van het Burgerlijk Wetboek en Boek 3, Titel 16 van het Wetboek van Burgerlijke rechtsvordering (het pachtprocesrecht) ook commentaren op de Uitvoeringswet grondkamers en het Pachtprijzenbesluit 2007. De teksten van het Uitvoeringsbesluit pacht, de Uitvoeringsregeling pacht en andere uitvoeringsregelgeving zijn zonder commentaar opgenomen. Het commentaar volgt een vaste opbouw die u helpt de toepassing van de wetgeving snel te doorgronden. Allereerst vindt u in één of meer aantekeningen de inhoud van het desbetreffende artikel toegelicht. Vervolgens komen eventueel niet in het artikel geregelde, maar verwante vragen aan de orde. Wanneer relevant sluit het commentaar af met aantekeningen over oud recht en overgangsrecht. Achterin deze bundel is een uitvoerig register opgenomen. Zo vindt u gemakkelijk de wetgeving die u zoekt.


ISBN
9789013155594
Verschenen
Serie
Tekst & Commentaar
NUR
822
Druk
6
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar Pachtrecht. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar / Blauwe delen. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Tekst & Commentaar - Complete serie. U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Privaatrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren